Ohlédnutí za charitativní akci Nadačního fondu Šťastná hvězda

23.10.2015

Jihlavský deník | Rubrika: Zpravodajství | Strana: 12 | autor: Alena Skovajsová


Jihlava – Na pozvání Nadačního fondu (NF) Šťastná hvězda přijely missky ze soutěže Miss Princess of the World na Vysočinu, aby podpořily charitativní galavečer. Ve dnech 7. až 10. října jim nadační fond připravil bohatý program.

Ve čtvrtek ráno navštívily společně s NF Šťastná hvězda krajský úřad, kde je přivítala radní Kraje Vysočina paní RNDr. Marie Kružíková, poté následovala návštěva nemocnice – dětského a novorozenecké oddělení, kde byly předány dárky, které jsme zajistili společně s partnery NF – SPZ Vysočina, Rob design a Sdružení řidičů. Pan Rudolf Penn nám umožnil exkurzi v Moravských kovárnách – Mokov. Následně missky oficiálně přivítal na jihlavské radnici primátor města Jihlavy Rudolf Chloupek a proběhla prohlídka radnice.
V pátek miss navštívily zámek Telč, zde je uvítal starosta města Telče Roman Fabeš a senátor Miloš Vystrčil. NF pro ně připravil ve spolupráci s městem Telč a zámkem Telč velmi zajímavý program včetně trubačů, vystřelení salv z historických zbraní, dobového hudebního vystoupení Lucrezia Borgia a komentované prohlídky zámku. Po náročném dnu byl zajištěn relax ve Vodním ráji.
V sobotu proběhla prohlídka muzea Vysočiny a pivovaru Ježek. Svůj pobyt pak v sobotu zakončily malou módní show na charitativním galavečeru, kde předvedly modely českého návrháře Luďka Hanáka, který představil svou novou kolekci s názvem Moments. Jihlavské publikum v DKO přivítal a celým večerem provázel moderátor Jan Čenský. Hlavním patronem akce byl zpěvák a finalista soutěže Česko hledá Superstar – Petr Bende. „Jsem velmi rád, že tu mohu být a pomáhat, NF Šťastná hvězda je má srdeční záležitost,“ zmínil mimo jiné Bende. Spolu s šéfredaktorem Deníku Marcelem Moržolem a Aničkou Petřivou z Radia Jihlava pokřtili nový kalendář Nadačního fondu Šťastná hvězda pro rok 2016.
Objednat si ho můžete na info@stastna­hvezda.cz.
Kromě Petra Bendeho, bez nároku na honorář na galavečeru vystoupili zpěváci Bohuš Matuš a Petr Kolář, saxofonista a skladatel Felix Slováček, kouzelník Magic Sebastian a světelnou show předvedl Magnisz Třebíče.
Výtěžek ze slavnostního galavečera bude použit pro čtyřletého Bedříška Svobodu na operaci ,,Ulzibat“, která není hrazena pojišťovnou a stojí 68 tisíc korun. Hosté večera se mohli s přítomnými Miss Princess vyfotit a přispět tím na léčbu nemocného Bedříška. Celkem bylo předáno od firmy Remarkplast, s.r.o., Miss princess of the World a hostů 30 tisíc korun, zbývající částku 38 tisíc korun na operaci, kterou Bedříšek podstoupí v dubnu 2016, doplatí NF Šťastná hvězda.

Jménem NF Šťastná hvězda bychom chtěli poděkovat partnerům:

Statutární město Jihlava, Moravské kovárny –MOKOV, Město Telč, SPZ Vysočina, SMJ – služby města Jihlavy, Autoopravny Jihlava, a.s., Podlahářství Šťáva, Hračička. cz – internetový obchod napěchovaný hračkami, BK studio, DKO Jihlava, Presento – děláme to jinak, Sdružení řidičů CZ, z.s. Kadeřnice – Martina a Alena, Sound for People – osvětlovací a ozvučovací technika, Kosmetický salon Ivana, Květinka J&H Brtnice, Rob Desing – advertising & eventagency,ArmatusGroup, s.r.o. – bezpečnostní systémy a služby, Excubitor – bezpečnostní agentura, Jihlavský deník, Hitrádio Vysočina 94,3 FM, zpravodajský portál JihlavaCity. cz, Jihlavské listy, TV program zdarma – TVimage. eu, Reflex Media, Razdvatisk.cz – expresní tisk ve vysoké kvalitě, Autocontrol STK Dlouhá Brtnice, Bohumilu Norkovi – kastelánovi zámku Telč
Nadmíru spokojeni s kvalitami služeb personálu a jejich ochotou byli všichni ubytovaní hosté (včetně miss) v Hotelu Villa Eden. Prostředí hotelu bylo velmi příjemné.
V rámci celé akce zajišťovali občerstvení, nápoje, rauty a hlavní jídla – Restaurant Buena Vista, Jihlavská hospoda – Pivní Ráj a XANADU Catering. Přeprava hostů byla zajištěna firmou XANADU Taxi. Jejich práce byla odvedena na profesionální úrovni, za což jim všem děkujeme.
Děkujeme, pomáháte…

Přílohy