Senátor pořádá sérii veřejných debat

09.04.2015

Jihlavský deník | Rubrika: Zpravodajství | Strana: 3 | autor: (zm)


Jihlava – Stav silnic v okrese, bezpečnost křižovatky Kasárna, financování sociálních služeb, fungování zdravotnictví nebo nutnost instalace měřičů tepla v bytech. To jsou některá z témat, která se budou v následujících týdnech probírat na veřejných debatách, které pořádá senátor Miloš Vystrčil (ODS). Ten postupně navštíví všechna města v senátním obvodu 52 – Jihlava.

V úterý 14. dubna senátor zavítá do Dačic. Diskuse začne od 17.30 hodin v kinosále městského kulturního střediska. Ve čtvrtek 23. dubna si se senátorem mohou popovídat obyvatelé v Polné. K dispozici bude od 18 hodin v kavárně Krafárna.
V úterý 5. května se Miloš Vystrčil zastaví v Třešti, diskutovat bude od 16 hodin v salonku restaurace Svět.
Ve středu 6. května senátor zamíří do Brtnice, kde se se zájemci setká v salonku Radniční restaurace. Začátek je tam v 18 hodin. Sérii veřejných diskusí Miloš Vystrčil zakončí ve čtvrtek 28. května v Jihlavě. Zeptat se ho na vše, co koho trápí a zajímá, může každý od 18 hodin v DIODu. Přesné informace k jednotlivým akcím jsou k dispozici v jednotlivých městských zpravodajích, na webových stránkách www.vystrcil.cz a Facebooku senátora Miloše Vystrčila.
Senátní obvod52–Jihlava je tvořen celým okresem Jihlava a východní částí okresu Jindřichův Hradec.

Přílohy