Soutěž Komunální politik roku 2015 jde do finále!

14.10.2015

Moderní obec (newsletter) | Rubrika: Titulní strana | Strana: 1 | autor: /rš, ev/


ŠEDESÁT DVA. Tolik se sešlo přihlášek v prvním ročníku soutěže o nejlepšího Komunálního politika, kterou vyhlásila redakce časopisu Moderní obec společně s vydavatelstvím Profi press a jejímiž spolupořadateli jsou SMO ČR a SMS ČR. Váš zájem nás velmi těší, stejně jako skutečnost, že plnohodnotně je obsazeno všech osm soutěžních kategorií. Od minulého týdne na posouzení přihlášek pracuje hodnotitelská komise, která bude v tomto týdnu vybírat ty nejlepší projekty v každé kategorii a pak jeden vítězný. Složení komise zatím tajíme, ale zveřejníme je při příležitosti slavnostního vyhlášení výsledků soutěže. To proběhne 12. 11. od 14 hodin v sídle Senátu Parlamentu ČR v Praze.

Zveme na něj všechny účastníky soutěže, členy hodnotitelské komise, členy redakční rady, stálé spolupracovníky redakce, zástupce partnerů soutěže i obchodní přátele. Mezi vzácnými hosty nebudou chybět ani ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (nad soutěží převzala záštitu), senátor Miloš Vystrčil, předseda Výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátu Parlamentu ČR, pod jehož patronátem budou výsledky soutěže vyhlášeny, členové tohoto výboru a další senátoři, poslanci i zástupci dalších ministerstev, stejně jako smyčcové trio ENSEMBLE INSIEME.
Víme už např. rovněž to, že pódium bude 40 cm vysoké, sedm metrů dlouhé a čtyři metry široké, tedy dostatečně velké, aby na ně moderátorka Jolana Voldánová mohla postupně zvát oficiální řečníky i vítěze všech osmi soutěžních kategorií -a samozřejmě také absolutního vítěze, totiž Komunálního politika roku 2015.

Přílohy