Senátor Vystrčil a veřejná setkání? V sedmi městech svého obvodu

02.04.2015

Necelé dva měsíce, sedm měst, sedm veřejných debat. Senátor Miloš Vystrčil už podruhé uspořádá sérii veřejných setkání s lidmi. Pod názvem „Den senátora Miloše Vystrčila“ v dubnu a květnu postupně navštíví všechna města v senátním obvodu 52 – Jihlava.


Na první veřejnou debatu zavítá už v úterý 7. dubna do Telče. Postupně pak bude diskutovat také s obyvateli Slavonic, Dačic, Polné, Třešti a Brtnice. Veřejné debaty zakončí 28. května v Jihlavě. 

„Osobní setkání s občany jsou vždy poučná a zajímavá a považuji je za nezbytnou součást své práce. Přestože loňská setkání nebyla hojně navštěvovaná, umožnila mi, abych se setkal s desítkami lidí, kteří se o činnost Senátu a senátorů aktivně zajímají. Ještě diskutovanějšími potom bývají lokální témata a lokální problémy. Očekávám například debatu o stavu silnic, o bezpečnosti křižovatky „Kasárna“, o financování sociálních služeb, o fungování našeho zdravotnictví, o nutnosti instalovat měřiče tepla v bytech a řadu dalších,“ uvedl senátor Miloš Vystrčil.

Přesné informace k jednotlivým "Dnům senátora Miloše Vystrčila" budou oznamovány v městských zpravodajích, na webových stánkách www.vystrcil.cz a facebooku Miloše Vystrčila.

Senátní obvod 52 – Jihlava je tvořen celým okresem Jihlava a východní částí okresu Jindřichův Hradec, ohraničenou na západě obcemi Kostelní Vydří, Dačice, Peč, Cizkrajov, Slavonice a Staré Město pod Landštejnem.

 

Den senátora Miloše Vystrčila – termíny:

Úterý 7. dubna (od 18.00) v Telči – v salonku restaurace Na Kopečku *

Středa 8. dubna (od 18.00) ve Slavonicích – ve Spolkovém domě *

Úterý 14. dubna (od 17.30) v Dačicích – v kinosále Městského kulturního střediska *

Čtvrtek 23. dubna (od 18.00) v Polné – v kavárně Krafárna *

Úterý 5. května (od 16.00) v Třešti – v salonku restaurace Svět

Středa 6. května (od 18.00) v Brtnici – v salonku Radniční restaurace *

Čtvrtek 28. května (od 18.00) v Jihlavě – v sále DIOD

 

* Tyto akce budou zveřejněny v městských zpravodajích vycházejících na začátku dubna 2015.

Přílohy