Senátor Vystrčil přednášel studentům Vysoké školy ekonomické v Praze

10.04.2012


Ve středu 28. března 2012 senátor Miloš Vystrčil navštívil Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde v rámci semináře Investiční atraktivnost regionů: teorie a praxe Střediska regionálních a správních věd přednesl studentům přednášku na téma "Krajská samospráva a možnosti podpory rozvoje podnikání".

Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE) je největší veřejnou vysokou školou ekonomickou v České republice. Člení se na 6 fakult. 5 fakult – Fakulta financí a účetnictví, Fakulta mezinárodních vztahů, Fakulta podnikohospodářská, Fakulta informatiky a statistiky a Národohospodářská fakulta – je umístěno v centru Prahy, Fakulta managementu působí v Jindřichově Hradci. V současné době studuje na VŠE více než 19 000 studentů.

Středisko regionálních a správních věd vzniklo jako výzkumná platforma pro oblasti regionální rozvoj, evropská integrace, veřejná správa a oblasti související. Středisko regionálních a správních věd vhodně doplňuje svými vědeckými aktivitami pedagogickou činnost Katedry regionálních studií.

Přílohy