Tisková oznámení

x
20.04.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: U kulatého stolu proberou fungování veřejné správy

Má nebo může být stavební či živnostenský úřad v každém městě? Nebo máme naopak s postupující elektronizací počítat se vzdalováním možnosti setkat se s úředníkem osobně? Jaká je tedy ta správná cesta k zefektivnění a hlavně urychlení fungování veřejné správy?

Přečíst
x
11.04.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: Bude se v Brzkově těžit uran?

Nesrovnalosti a spory mezi obcemi a státními orgány provázejí od začátku komunikaci mezi zástupci obcí a státu, která se týká možného plánu znovuobnovení těžby uranu v Brzkově a okolí. Nechceme zahájení těžby uranu na ložisku Brzkov – Horní Věžnice. To je ve zkratce účel, za kterým vznikl spolek Naše budoucnost bez uranu.

Přečíst
x
07.04.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: Dny senátora Miloše Vystrčila: 7 měst za 23 dní

Sedm měst, sedm veřejných debat. Senátor Miloš Vystrčil už potřetí uspořádá sérii veřejných setkání. Pod názvem „Den senátora Miloše Vystrčila“ během 23 dní v dubnu a květnu postupně navštíví všechna města v senátním obvodu 52 – Jihlava.

Přečíst
x
01.04.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: Čeští a rakouští politici ve Slavonicích o příhraniční spolupráci

Historická schůzka se špičkovým obsazením se uskuteční v pondělí 4. dubna 2016 ve Slavonicích. Na prvním společném setkání na nejvyšší úrovni podobného druhu se tam totiž sejdou předsedové a místopředsedové Parlamentů České republiky a Rakouska, mimořádní a zplnomocnění velvyslanci, senátoři, poslanci i hejtmani hraničních krajů z obou zemí.

Přečíst
1