Přijďte na debatu se senátorem Milošem Vystrčilem

09.04.2018

V senátním obvodu 52 – Jihlava se nachází sedm měst. V každém z nich už popáté uspořádá senátor Miloš Vystrčil veřejné setkání s lidmi. Pod názvem „Den senátora Miloše Vystrčila“ postupně od 11. dubna navštíví Polnou, Třešť, Dačice, Telč, Brtnici a Jihlavu, sérii setkání pak zakončí 9. května ve Slavonicích.


„Přestože se s občany a institucemi setkávám velmi často, a to většinou na základě osobní, telefonické nebo emailové domluvy, považuji každoroční jarní debaty již za tradiční a prospěšné. Kromě řešení konkrétních věcí při nich získávám i další tolik potřebnou názorovou zpětnou vazbu k nejrůznějším situacím a problémům,“ uvedl senátor Miloš Vystrčil.

Podrobnější informace k jednotlivým Dnům senátora Miloše Vystrčila budou oznamovány v městských zpravodajích, plakátovacích plochách i na webových stánkách www.vystrcil.cz a facebooku Miloše Vystrčila.

Senátní obvod 52 – Jihlava je tvořen celým okresem Jihlava a východní částí okresu Jindřichův Hradec, ohraničenou na západě obcemi Kostelní Vydří, Dačice, Peč, Cizkrajov, Slavonice a Staré Město pod Landštejnem.

 

Den senátora Miloše Vystrčila – termíny:

Středa 11. dubna (od 18.00) v Polné – v kavárně KrAFÁRNA

Úterý 17. dubna (od 18.00) v Třešti – v kavárně Gram kafé

Čtvrtek 19. dubna (od 18.00) v Dačicích – v salonku restaurace U Koníčka

Pondělí 23. dubna (od 18.30) v Telči – v salonku Café Telč

Středa 2. května (od 18.00) v Brtnici – v salonku Radniční restaurace

Čtvrtek 3. května (od 18.00) v Jihlavě – Modrý dům, Brněnská 599/28

Středa 9. května (od 18.00) ve Slavonicích – ve Spolkovém domě