Vzpomínáme...

16.07.2022

Aha! | Rubrika: Aktuálně


Statečná žena, cílevědomá, schopná

Miloš Zeman (77), prezident ČR

"Paní Ivany Trumpové jsem si velice vážil. Rád vzpomínám na naše společná setkání a zajímavé, inspirativní diskuze, které jsme na nich vedli. Byla nejen vynikající sportovkyní a schopnou manažerkou, ale také si ji pamatuji jako laskavého a srdečného člověka. Kromě toho zůstala hrdou Češkou, která na svoji vlast nikdy nezapomněla."

Miloš Vystrčil (61), předseda Senátu

"Na Ivanu Trumpovou budu vzpomínat jako na statečnou ženu, českou rodačku, která utekla před komunismem, která byla houževnatá a život si vybudovala z ničeho. Sama tvrdila, že podstatou jejího úspěchu je sebevědomí a chuť pracovat. Čest její památce."


Alena Schillerová (58), šéfka poslanců hnutí ANO

"Je mi to velice líto. Byla to obdivuhodná žena, která budila respekt a úctu. Byla cílevědomá, schopná a inteligentní. Dokázala se prosadit v zahraničí, a to v době, která nebyla vůbec jednoduchá. Přitom ale nikdy nezapomněla na své kořeny a naopak na ně byla hrdá."

Marek Eben (64), moderátor

"Je to nemilá zpráva. Vzpomínám na několik našich setkání a zajímavých povídání. Například v roce 2009, kdy byla mým hostem v pořadu Na plovárně."

Dominika Gottová (49), dcera Karla Gotta

"Ta zpráva mne překvapila! Táta ji měl velmi rád. Dokonce jsem si několikrát říkala, jak by jim to slušelo. Život je život..."

Andrea Kalivodová (44), operní pěvkyně

"A zase se mi potvrdilo, jak důležité je žít naplno. Odpočívejte v pokoji, drahá Ivanko!"

Eva Čerešňáková (36), modelka a moderátorka

"Jeden z nezapomenutelných momentů mého života mám spojen právě s Ivanou Trumpovou. Když jsem byla v roce 2007 zvolena první českou vicemiss, byla to ona, kdo mi dával šerpu..."
 

Přílohy