Poděkování a omluva

11.08.2011

Jak mi mnozí velmi milým způsobem připomněli, včera uplynulo již 51 let od doby mého narození. Protože jsem obdržel opravdu velké množství blahopřání a přání všech podob a typů a protože není v mých silách na všechny individuálně reagovat, rozhodl jsem se při


Jak mi mnozí velmi milým způsobem připomněli, včera uplynulo již 51 let od doby mého narození. Protože jsem obdržel opravdu velké množství blahopřání a přání všech podob a typů a protože není v mých silách na všechny individuálně reagovat, rozhodl jsem se při vyjádření svého poděkování použít i možností Internetu a na něm fungujících webových stránek a sítí.

Děkuji tedy i touto formou hromadného poděkování všem za přání, která jsem obdržel. Velmi si toho vážím.

Zároveň se přiznávám, že si každoročně při příjmu těchto přání již delší dobu uvědomuji, že spoustě z těch, kteří mi přání poslali dlužím omluvu nebo i několik omluv. Jedna z věcí, kterou totiž příliš nezvládám, je schopnost sledovat u svých přátel a známých termíny jejich významných výročí, jako jsou narozeniny, jmeniny apod.

Důsledkem této mé vlastnosti je potom skutečnost, že nejsem zpravidla schopen na příslušné příchozí významné datum svých přátel a známých odpovídajícím blahopřáním či připomenutím svého respektu a přátelství k nim reagovat.

Za to se tedy Vám všem moji milí omlouvám, bohužel nejsem si jistý tím, že jsem nadán tuto věc změnit. Smile. Mějte se pěkně.

V úctě s poděkováním a omluvou

Miloš Vystrčil

Přílohy