Předsedou jihlavských občanských demokratů zůstává Jaroslav Vymazal

07.10.2015

V pondělí 5. 10. 2015 se konal volební sněm Místního sdružení ODS Jihlava, na kterém bylo zvoleno vedení na příští dva roky. Předsedou jihlavských občanských demokratů byl na další 2 roky zvolen stávající náměstek primátora Jaroslav Vymazal, který tak úspěšně obhájil svoji pozici.


Místopředsedy byli zvoleni ekonomka Marie Veselá a jihlavský radní David Beke.

Dalšími členy místní rady byli zvoleni Helena Hinková, Vladimír Bílek, Zdeněk Geist, Roman Křivánek, Petr Laštovička a Vítězslav Schrek. 

Místní sněm také navrhl, aby kandidátem ODS pro senátní volby pro obvod Jihlava v roce 2016 byl současný senátor Miloš Vystrčil.

„Výsledky voleb ukazují, že se nám postupně daří jihlavskou ODS stabilizovat a zároveň i zapojovat nové členy. Naší ambicí pro příští rok musí být důsledně prosazovat své programové priority v rámci městské koalice a také prosadit jihlavského lídra kandidátky do krajských voleb.“ Okomentoval výsledky voleb místního sdružení jeho staronový předseda Jaroslav Vymazal.

„Každý zvolený člen rady je silnou osobností. Těším se na další práci a věřím, že budeme schopni v rámci existující jihlavské městské koalice nadále prosazovat kroky podporující ty občany, kteří aktivně a zodpovědně chtějí ovlivňovat svoji budoucnost.“, řekl architekt Beke.

„Vyslovené podpory mé kandidatury do Senátu od jihlavských občanských demokratů si velmi vážím. V Jihlavě trávím často až 5 dní v týdnu a dovolím si říci, že podpora měst a obcí mého senátního obvodu je mojí dlouhodobou prioritou. Logicky je to právě největší Jihlava a její potřeby a problémy, které se poměrně často snažím s představiteli města například na úrovni různých ministerstev řešit.“, poznamenal ke své nominaci na kandidáta pro senátní volby v roce 2016 senátor Miloš Vystrčil 

Bližší informace:

Jaroslav Vymazal
předseda MS ODS Jihlava

tel. 567 167 137
jaroslav.vymazal@jihlava-city.cz

Přílohy