Projekt "Nickyho rodina do škol" navštíví Jihlavu

10.11.2011

Nevím zda je známo, že již letos v červnu se předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Miroslava Němcová zasadila o zařazení dokumentu Nickyho rodina do učebních osnov a nevím zda je známo, že v podstatě od té doby objíždí paní předsedkyně města České republiky a osobně tento projekt propaguje a prosazuje.


Osobně mě velmi těší, že v pondělí 14. listopadu Miroslava Němcová osobně zahájí i jihlavskou benefiční projekci filmu Nickyho rodina a představí vzdělávací projekt Nickyho rodina do škol. Školní představení pro žáky místních středních a základních škol uvede kino Dukla díky podpoře Magistrátu města Jihlavy a místních firem za zvýhodněné vstupné celkem šestkrát – od pondělí do středy - vždy dopoledne od 8.30 a 10.30. Je zajímavé, že pondělní projekce Miroslava Němcová představí studentům v den, kdy režisér Mináč uvede premiéru svého filmu v americkém New Yorku.

Vlastní projekt Nickyho rodina do škol představí paní předsedkyně Němcová veřejnosti společně s primátorem Vymazalem v Jihlavě v pondělí 14. listopadu 2011 od 17.30 v kině Dukla. Všichni jste srdečně zváni. Všechny další potřebné informace naleznete na níže umístěném plakátu.

Přílohy