Jaroslav Kubera odstartuje z telčského náměstí balónem

03.07.2017

Místopředseda Senátu Jaroslav Kubera navštíví se svojí chotí o víkendu od pátku 7. července do neděle 9. července město Telč.


„Jaroslav Kubera si přál ke svým sedmdesátým narozeninám let balónem se startem z nejkrásnějšího náměstí v České republice. Tak jsme se jako kolegové složili a dárek mu věnovali. Jaroslav se mě ihned po obdržení daru ptal, zda není zakázáno v balónu kouřit, tak jsem ho odkázal na film Vratné láhve a řekl mu, ať si minimálně zapalovač určitě do balónu vezme,“ přiblížil s úsměvem okolnosti návštěvy Jaroslava Kubery jeho kolega Miloš Vystrčil.

 

Pokud vyjde počasí, měl by Jaroslav Kubera vzlétnout z telčského náměstí v pátek 7. července cca v 18:00 hodin. Dalšími možnými termíny startu balónu jsou sobota ráno nebo večer. Na sobotu odpoledne nebo večer je zároveň naplánováno setkání s veřejností. Přesný termín bude stanoven později i podle počasí. Další program místopředsedy Senátu v Telči a okolí se teprve upřesňuje. Lze však předpokládat, že návštěva radnice nebude chybět.

 

Bližší informace poskytne:

RNDr. Miloš Vystrčil, senátor, +420 606 767 544, vystrcilm@senat.cz

Ing. Miroslav Brzek, asistent senátora, +420 603 175 656, brzekm@senat.cz

 

Přílohy