Školský zákon

07.12.2011

Praha, 14. schůze Senátu


Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů (Tisk č. 233)

čas 13:37:40 - 13:38:53:

Vážený pane předsedo, vážený pane ministře, opět se projevila má poměrně nízká inteligence, tak se omlouvám, ale pak jsem to s pomocí kolegů zvládl.

Mám jenom jednu poznámku k tomu, co tady zaznělo, a to je, že jsem konzultoval návrh tohoto zákona s krajem Vysočina, s odborem školským a s představitelkou, s paní radní kraje Vysočina, která kandidovala a kandiduje za sociální demokracii. A bylo mi sděleno, že přestože tento zákon určitě vykazuje spoustu nedostatků, tak by bylo velmi dobře pro nás pro všechny, kdybychom ho schválili a kdybychom případně udělali přesně tu změnu, o které mluvil pan senátor Juránek.

Já v tomto případě vůči paní radní opoziční zastupitel jsem se rozhodl ji podpořit a jsem pro to, abychom tento zákon propustili do podrobné rozpravy a následně s pozměňovacím návrhem pana senátora Juránka ho vrátili zpět Poslanecké sněmovně. Děkuji za pozornost.

Přílohy