Články

Archiv

x
27.06.2019 Články

Zlatá jeřabina a Skutek roku

V krátkém článku je nelze všechny vyjmenovat. Ptáte se koho? Mám na mysli všechny oceněné osobnosti v anketách Kraje Vysočina Zlatá jeřabina nebo Skutek roku.

Přečíst
x
10.06.2019 Články

Závěrečné účty

Nevím, zda všichni víme, že výroční zprávy různých veřejných institucí a neziskových organizací za uplynulý rok by měly být veřejně k dispozici do konce měsíce června roku následujícího. Je to zkrátka tak, že k první polovině roku vždy ještě patří „ohlížení se“ za rokem předcházejícím.

Přečíst
x
06.06.2019 Články

Senát: Předseda Senátu J. Kubera navštíví Jihlavsko. „Osobní setkání nelze ničím nahradit,“ říká

„Budu se snažit zvýšit povědomí o Senátu také svými výjezdy do jednotlivých senátních obvodů a to bez ohledu na politickou příslušnost senátorů. Jsem totiž přesvědčen, že osobní setkání a přímý kontakt s občany nelze ničím jiným nahradit,“ sliboval v listopadu 2018 kandidát na předsedu Senátu Jaroslav Kubera. Právě v rámci postupného naplňování tohoto slibu se senátní obvod Jihlava stává již šestým senátním obvodem, který Jaroslav Kubera během prvního půlroku ve funkci předsedy Senátu navštíví.

Přečíst
x
05.06.2019 Články

Sebestřednost

Že je třeba více a lépe zachycovat vodu v krajině víme dlouho a že je třeba nasadit všechny síly na obnovu lesů zničených kůrovcem, na tom se snad dnes shodujeme téměř všichni.

Přečíst
1