Tisková oznámení

x
27.05.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: ODS rozjíždí volební kampaň, Miloš Vystrčil bude obhajovat senátorské křeslo

Představení všech lídrů pro krajské a senátní volby, programových priorit i odhalení hlavního motivu a grafických vizuálů. Tak bude vypadat program oficiálního zahájení kampaně ODS pro podzimní volby, které odstartuje na netradičním a inspirativním místě.

Přečíst
x
26.05.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: Hastrmany a víly z Polné pokřtí v knihovně

Na Vysočině bydleli hlavně hastrmani a hejkalové, ale i divoženky, polednice, čarodějnice a víly, občas se objevil i čert. Příběhy, jimiž se naši předkové bavili či strašili doma u pece, v šenku nebo venku pod lípou, zapisovaly generace písmáků, učitelů a kronikářů. Ty nejpoutavější z nich vybral a převyprávěl publicista, badatel a fotograf Jan Prchal.

Přečíst
x
23.05.2016 Tisková oznámení

Tiskové oznámení: Politické hašteření: studenti vyzpovídají senátora Vystrčila

Co motivuje člověka k tomu, aby se angažoval ve veřejné sféře? Jaká úskalí musí politik překonávat? Jak vybírá klíčová témata, s nimiž pak nakládá? Co je na procesu schvalování zákonů nejtěžší? I takové otázky pravděpodobně dostane senátor Miloš Vystrčil od studentů druhého ročníku Českoslovanské akademie obchodní Dr. Edvarda Beneše v Praze. Debata se odehraje v úterý 24. května od 8.00 hodin ve Valdštejnově pracovně v budově Senátu.

Přečíst
1