Články

Archiv

x
28.03.2011 Články

Loučení

Často se říká, že některé věci u nás v Česku neumíme nebo zkrátka neděláme. Dlouholetý kapitán Dukly Jihlava Oldřich Bakus se rozhodl ukončit svoji profesionální kariéru a reakce Dukly a jejích fanoušků byla skvělá.

Přečíst
x
17.03.2011 Články

Zprávy ze Senátu: Petice a jejich projednávání

Na březnové schůzi projednával Senát kromě jiného i Petici proti zastavení výstavby silnice I/11 mezi Ostravou a Opavou, kterou podepsalo více než 28 tisíc občanů. Vznik petice zorganizovalo Sdružení pro výstavbu komunikace I/11-I/57. V souladu s petičním zákonem a jednacím řádem Senátu byla petice v Senátu projednána a většinově podpořena.

Přečíst
x
03.03.2011 Články

Zprávy ze Senátu: Evropská komise přiznala, že se bez rozvoje jaderné energetiky neobejde. Konečně!

Celé „přiznání“ Evropské komise má velmi dlouhý název a lze je dohledat například na webových stránkách Senátu. Budu tedy pro stručnost používat pouze zkrácený název „Sdělení Evropské komise Energie 2020“.

Přečíst
x
03.03.2011 Články

Hrozí, že bude ublíženo celé Vysočině ? VÝBOR je proti

Při poměrně podrobné prezentaci a následující diskusi zaznělo na zasedání Výboru regionálního rozvoje Zastupitelstva kraje Vysočina poměrně velké množství závažných argumentů, které jednoznačně hovořily proti navrženému způsobu řešení problémů středního školství na Vysočině.

Přečíst
1