Články

Archiv

x
28.05.2021 Články

30 let v ODS

Bylo to hektické a nezapomenutelné období. S Vladislavem Veselým a několika dalšími jsme přesně před 30 roky 27. 5. 1991 vstoupili do ODS a následně v Telči založili Místní sdružení ODS.

Přečíst
x
28.05.2021 Články

Utrácení a odpovědnost

Občas se stane, že rodina se obtížně dohaduje na prioritách. Zatímco například maminka by chtěla namísto dosluhujícího nové vybavení do kuchyně a tatínek preferuje z důvodu bezpečnosti například koupi nového auta, tak děti by rády moderní počítače a telefony, aby lépe zvládaly on-line výuku a mohly být v optimálním spojení s kamarády a spolužáky.

Přečíst
x
13.05.2021 Články

Den vítězství, Den Evropy, Den matek

Začátek května je kromě 1. května - Svátku práce, který je podle zákona tzv. ostatním svátkem a zároveň také definitivním předznamenáním příchodu jara, bohatý i na další sváteční a významné dny.

Přečíst
x
07.05.2021 Články

Závěrečný účet

Každý rok do konce června je povinností každé obce nebo města projednat na zastupitelstvu svůj závěrečný účet za loňský rok.

Přečíst
x
05.05.2021 Články

Spojenci

Když 17. dubna v sobotu večer vystoupili na tiskové konferenci premiér Andrej Babiš a vicepremiér Jan Hamáček s oznámením o důvodném podezření, že za výbuchem v muničním skladu Vrbětice stojí agenti ruských tajných služeb, bylo zřejmé, že se kromě jiného dostáváme do diplomatického střetu s Ruskou federací.

Přečíst
1