Články

Archiv

x
28.12.2012 Články

Senát zkrotil „tygra“ Kalouska

Předmětem rozsáhlé diskuze v Senátu se stala novela zákona o rozpočtových pravidlech, která je dle slov ministra financí Miroslava Kalouska „nezbytná pro to, aby se projekt státní pokladny pohyboval v platném právním řádu.“

Přečíst
x
25.12.2012 Články

Novoroční koncert již podruhé podpoří umělecky nadané děti

Příjemné prostředí rekonstruovaného interiéru kostela Povýšení sv. Kříže se na Nový rok 1. ledna 2013 v 18.00 stane svědkem pokračování teprve letos založené tradice s bohulibým účelem.

Přečíst
x
15.12.2012 Články

Matěj Trávníček: Voliči nekroužkují, kandidáti přesto skáčou

Jak si možná někteří návštěvníci mé webové stránky všimli zveřejňuji občas v sekci Články i články mých přátel a poradců. V poslední době se mi dostal do rukou článek mého poradce - experta na volební systémy Matěje Trávníčka. Věřím, že alespoň pro ty z Vás, kteří mají rádi čísla a statistiky, budou jeho postřehy i závěry zajímavé.

Přečíst
x
05.12.2012 Články

Senát ozdobí betlémy, k vidění bude i jeden unikátní z Třeště

Jejich tvůrci o nich říkají, že jsou obrazem starých časů a naší minulosti, kde se snoubí křesťanské náboženství s lidovými tradicemi a zvyky. Podle mnohých navozují klidnou atmosféru, poskytují čas se pozastavit a popřemýšlet.

Přečíst
x
05.12.2012 Články

ČSSD a KSČM na Vysočině předvedly své pojetí demokracie

V úterý 27. listopadu proběhlo druhé zasedání nově zvoleného krajského zastupitelstva. Přestože o jeho průběhu média poměrně obšírně informovala, domnívám se, že byly málo zvýrazněny nebo téměř pominuty dvě významné události.

Přečíst
x
04.12.2012 Články

Senátor Vystrčil debatoval se studenty Vysoké školy ekonomické v Praze

S přednáškou „Investiční atraktivnost regionu“ aneb „O čem se vlastně bavíme?“ vystoupil v pondělí 3. prosince 2012 senátor Miloš Vystrčil na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze. 

Přečíst
x
01.12.2012 Články

Majitelé, pronajímatelé či kupující bytu, pozor!

Již je tomu téměř rok, co jsme se s paní senátorkou Evou Richtrovou – bývalou primátorkou Frýdku Místku domluvili, že s problémem evidence trvalého pobytu a některými dalšími musíme něco udělat.

Přečíst
1